Nederlands - Forums

From GTM | Wiki
Jump to: navigation, search

De forums zijn hier te vinden en op de forums kun je appleas, threads, Helper applys, discussiethema's, donor deals en nog veel meer maken! Zorg ervoor dat je de

forums regels leest die te vinden zijn door op de volgende link te klikken: https://grandtheftmc.net/threads/forum-rules.12/

Hier zijn de categorieën op de forums:

News and information

Announcements: Dit is waar belangrijke berichten naartoe gaan, inclusief updates voor GTM, wedstrijden, evenementen en winnaars van de vote wars.

Rules and Community Guidelines: Dit is waar de regels zijn, inclusief in-game regels, forumregels, onenigheidsregels, welke mods zijn toegestaan op GTM en meer.

General Discusions

Global Discussion: Dit is waar alle threads met betrekking tot de GTM-servers als geheel zouden gaan.

Grand Theft Minecart: Dit is waar alle discussies die specifiek betrekking hebben op de Grand Theft Minecart-server zouden gaan. Dit omvat elke vorm van gangs, huizen of zelfs een informeel gesprek over een onderwerp over GTM.

Vice: Dit is waar alle discussies die specifiek betrekking hebben op Vice zouden gaan. Dit omvat kartel werving, vragen of gesprekken over een onderwerp over Vice.

Creative: Dit is waar alle discussies die specifiek betrekking hebben op Creative, zouden gaan. Dit omvat het presenteren van jouw builds, vragen en ideeën, of gesprekken over een onderwerp over Creative.

Trading: Dit is waar je het trade-formaat zou volgen door een thread te maken en beide spelers akkoord te laten gaan met de handel voor een in-real-life deal. Houd er rekening mee dat de speler moet worden gerangschikt, voor meer informatie over in-real-life deals ga je naar de volgende link: https://wiki.grandtheftmc.net/wiki/English_-_Donor_Deal

Video Showcase: Hier kun je alle video's die je op Grand Theft Minecart hebt laten zien.

Offtopic

General Offtopic: Dit is waar alle threads over Off-topic onderwerpen die niet in een van de andere Off-Topic-categorieën passen, zouden gaan.

Gaming: Dit is waar alle threads over Off-topic onderwerpen dat in the off-Topic-landen passen, zouden gaan.

Minecraft: Dit is waar alle threads met betrekking tot Minecraft in het algemeen zouden gaan.

Real-life: Dit is waar alle threads over het echte leven zouden gaan.

Support

Appeals: Er kunnen appeals op de forums worden gemaakt. Je kunt hier alles lezen over supporttickets. Je kan deze tickets maken door naar de onderkant van de pagina te scrollen en op Appeals en Reports of Store Issues te klikken, beide gaan naar dezelfde pagina.

Buggs and Suggestions: Hier kan je threads maken over actuele fouten in GTM of suggesties over GTM.

Community Support: In dit gedeelte kan je vragen stellen. Maak hier alstublieft geen appeals aan.

Tutorials: Tutorials is waar je tutorials kan maken of threads kunt bekijken die andere mensen al hebben gemaakt.

Applications

Helper/ Build team/ QA Applications: Hier kan je jouw Helper-, Build Team- of QA-applications maken. Lees alle relelvating-informatie in jouw applicatie, inclusief maar niet beperkt tot het vereiste formaat, de toe te passen vereisten en alle andere informatie.

FAQs

Hoe maak ik een thread? Klik in de rechterbovenhoek van de pagina onder je forumsavatar het label Post new thread om een thread te maken.

Hoe maak ik een Forum account? Ga naar de forumpagina, klik vervolgens op Registreren in de rechterbovenhoek en vul vervolgens alle informatie in waarom het vraagt.

Waarom zou ik een Forum account maken? Als je een forumsaccount maakt, kun je meedoen aan forum wedstrijden, threads aangaan met andere spelers, veilig donor deal doen, appeals maken, applicaties maken en nog veel meer!