Nederlands - Vaak gestelde vragen - GTM FAQ

From GTM | Wiki
Jump to: navigation, search
 • Hoe gebruik je een Jetpack? Om een Jetpack te gebruiken moet je twee keer op de spatiebalk klikken. Het vliegen werkt precies hetzelfde als je zou vliegen in Gamemode Creative of met /fly. Om te kunnen vliegen met een Jetpack, heb je Jetpack Fuel nodig. Dit kun je kopen bij de Binco of krijgen van een bepaalde kit. Om een Jetpack te kunnen gebruiken, heb je de rank Sponsor+ of Mobster+ nodig.
 • Waar/hoe kan ik een huis kopen? Als je een huis wilt kopen moeten je eerst een huis vinden. De meeste Non-Premium huizen kun je vinden in gebouwen. Klik met je rechtermuisknop op de deur (meestal zijn het Iron Doors) om zo de huis menu te openen. In de huis menu kun je het huis kopen, verkopen of gasten toevoegen aan je huis. Het laatste is alleen mogelijk als je een Premium huis hebt.
 • Hoe voeg ik iemand toe aan mijn huis? Je kan alleen mensen aan een Premium huizen toevoegen. Je voegt mensen toe aan Premium huizen door te klikken met je rechtermuisknop op de deur. Klik daarna met je rechtermuisknop op de Tripwire, daar kun je op een Slimeball drukken. Vervolgens typ je de speler zijn naam in chat om hem zo toe te voegen aan de huis.
 • Hoe maak ik een gang? Om een gang te maken moet je gebruik maken van het command /g create (naam). Je hebt de rank Gangster+ en $500,000 in-game geld nodig om een gang te kunnen maken. Om iemand een uitnodiging te versturen naar jou gang maak je gebruik van de command /g invite (naam). Als je in dezelfde gang als een andere speler zit, kan je elkaar niet killen.
 • Wat zijn Tokens en wat kan je met ze doen? Tokens zijn in-game 'coins' die je kan krijgen door te voten of door kratten te openen bij Spawn. Ook kun je ze kopen op onze store. Met Tokens kun je verschillende soorten spullen kopen in de Tokenshop. Om de Tokenshop te openen, maak je gebruik van het command /tokenshop
 • Hoe krijg ik geld? Je kan geld verdienen door spullen te verkopen bij een ´Trash Can´, deze bevinden zich op Spawn dichtbij de wapen winkel. De ´Trash Can´ ziet eruit als een dispenser en heeft een Iron Trapdoor erboven op. Klik met je rechtermuisknop op de dispenser om een menu te openen waar je je items kunt verkopen.
 • Hoe kan ik een rank omhoog gaan? Gebruik de command /rankup gevolgd met /rankup confirm om een rank omhoog te gaan. Gebruik de command /ranks voor een lijst met alle ranks en met de spullen die je ontgrendeld, of open je telefoon en ga naar My Account waarna je vervolgens op Ranks drukt.
 • Hoe gebruik ik mijn auto? Je moet eerst je auto inspawnen voordat je het kunt gebruiken. Je kan dit doen door je telefoon te openen en ga naar Property waarna je vervolgens op Vehicles drukt. Daar kun je al je auto´s zien, het enige wat je hoeft te doen is op de auto te klikken waar je gebruik van wilt maken. Auto´s en tanks kun je rijden door gebruik te maken van WASD (W om vooruit te gaan, A om naar links te gaan, D om naar rechts te gaan en S om achteruit te gaan), helikopters kun je vliegen door gebruik te maken van W om vooruit te vliegen, D om omhoog te vliegen, A om naar beneden te vliegen en S om naar achter te vliegen. Je kan straaljagers vliegen met W om sneller te gaan en S om langzamer te gaan. Om omhoog of omlaag te gaan moet je gebruik maken van je muis.
 • Wat zijn Permits? Permits zijn in-game waardes gebruikt om Premium Huizen mee te kopen. Je kunt ze verkrijgen door ze op onze store te kopen. Je kunt ze ook kopen in de Tokenshop voor 2,000 Tokens voor 5 Permits.
 • Hoe ga je naar de gevechtszone? Als je naar de gevechtszone wilt gaan maak je gebruik van de command /warp, hiermee word je geteleporteerd naar een random plaats. Als je naar een zelf gekozen plaats wilt teleporteren, open je je telefoon en ga je naar Contacts waarna je gaat naar Taxi Service en vervolgens klikt op Warps. Daar kun je alle plekken in de map zien waar je naar kunt teleporteren.
 • Hoe word je een politie agent? Om een politie agent te worden moet je eerst de politie station bij Spawn bezoeken. Daar binnen staat een politie NPC, waar je op klikt om naar de politie agent mode te switchen. Je hebt hiervoor de rank Gangster+ of Premium+ nodig.
 • Hoe word je een Hitman? Hitman mode is handig om bounties te claimen. Je kan naar de Hitman mode switchen door naar de Hitman NPC achter de politie station te gaan en vervolgens op te klikken. Om een Hitman te kunnen worden heb je de rank Hunter+ of Elite+ nodig.
 • Wat zijn Crowbars? Je kan Crowbars krijgen door voor de server te voten, hiervoor kun je gebruik maken van de command /vote. Je kan Crowbars ook verkrijgen door ze op onze store te kopen. Met Crowbars kun je de kratten bij Spawn openen.
 • Hoe warp ik naar mijn huis? Als je naar je huis wilt warpen kan dat makkelijk. Hiervoor hoef je alleen je telefoon te openen, je gaat naar Contacts, vervolgens naar Taxi Service waarna je op Houses moet drukken. Daar kun je al je huizen vinden. Je hoeft alleen op de huis te klikken waar je naar toe wilt gaan..
 • Hoe word ik staff? Om staff te worden moet je een applicatie maken op onze forums. Voordat je een staff applicatie maakt heb je 10 dagen speel tijd nodig. Je moet een formaat gebruiken voor de applicatie, deze kun je vinden onder de thread Helper Application Format.